Μαζί σας χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης!

Η εταιρεία ΚΑΠΑΡΕΛΗΣ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1994 στη Ζάκυνθο όπου και εδρεύει. Από την σύστασή της έως και σήµερα λειτουργεί µε κύριο χαρακτηριστικό τη σχέση εµπιστοσύνης που αναπτύσσει µέρα µε τη µέρα µε όλους. Πελάτες, προµηθευτές, επαγγελµατίες, κοινωνικοί φορείς κ.α. εισπράττουν άψογη εξυπηρέτηση, κατανόηση, ειλικρίνεια και πάνω απ’ όλα ευθύνη και εντιµότητα. Αυτοσκοπός δεν είναι η ψυχρή εµπορική συναλλαγή αλλά το χτίσιµο µιας µακροχρόνιας φιλικής συνεργασίας.

Οι συνεχώς αυξανόµενες δραστηριότητες της εταιρείας καλύπτουν όλο το φάσµα των επαγγελµατικών και οικιακών αναγκών. Τα πολυκαταστήματα της στο Γαϊτάνι και έναντι Αεροδρομίου στη Ζάκυνθο, αποτελούνται από τµήµατα ειδών και υπηρεσιών που δίνουν λύσεις από τα θεµέλια έως την κατασκευαστική ολοκλήρωση, τον εξοπλισµό και τη διακόσµηση κάθε χώρου.

Στην εταιρεία λειτουργεί ειδικό τµήµα υποστήριξης επαγγελµατιών, τµήµα ηλεκτρικών συσκευών, τµήµα χρωµάτων, τµήµα εργαλείων, τµήµα κλιµατισµού – θέρµανσης, τµήµα πλακιδίων, τµήµα ειδών υγιεινής, τµήµα ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισµού, τµήµα υδραυλικών και τµήµα δοµικών υλικών, ξυλείας, αλουµινίου και σιδήρου.

Η εταιρεία συνεχώς επεκτείνει το εύρος των παροχών της, καθώς και την ποικιλία των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Αναζητά και εισάγει νέες τεχνολογίες, δίνοντας έµφαση στα πιστοποιητικά ποιότητας, την εξοικονόµηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος. Οι ειδικευµένοι συνεργάτες της σε όλους τους τοµείς, αναζητούν τις καλύτερες προτάσεις που αποφέρουν την µέγιστη σχέση ποιότητας – τιµής. Τα προϊόντα του πολυκαταστήματος καλύπτουν όλο το φάσµα των οικιακών και επαγγελµατικών αναγκών και δίνουν λύσεις από τα θεµέλια έως την κατασκευαστική ολοκλήρωση, τον εξοπλισµό και τη διακόσµηση κάθε χώρου. Ακόµα και µια απλή επίσκεψη στο πολυκατάστηµά της, γεννά ιδέες, είτε αφορούν το τώρα είτε το µέλλον.

Με µια επικοινωνία µε την ΚΑΠΑΡΕΛΗΣ ΕΠΕ, µια συναλλαγή, µια προσφορά χονδρικής ή λιανικής πώλησης, µπορεί να διαπιστώσει κανείς την ποιότητα και το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς και το εγγυηµένο after-sales της εταιρείας.

Ωράρια Λειτουργίας Πολυκαταστήματος Γαϊτάνι Ζάκυνθος

Δευτέρα 08:00 – 14:00 και 17:30 – 20:30
Τρίτη 08:00 – 14:00 και 17:30 – 20:30
Τετάρτη 08:00 – 15:00
Πέμπτη 08:00 – 14:00 και 17:30 – 20:30
Παρασκευή 08:00-14:00 και 17:30 – 20:30
Σάββατο 08:00 – 15:00
Κυριακή Κλειστά

Καπαρέλης ηλεκτρικές συσκευές