Τμήμα Διακόσμησης και Οικιακών Ειδών

Το νέο, πλήρες και εξειδικευμένο τμήμα Διακόσμησης και Οικιακών Ειδών από την εταιρεία Καπαρέλης δημιουργήθηκε για να καλύψει αισθητικές και ταυτόχρονα χρηστικές ανάγκες για κάθε επαγγελματικό και οικιακό χώρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τμήμα Ηλεκτρικών Συσκευών

Η Καπαρέλης ΕΠΕ σε συνεργασία µε όλες τις μεγάλες εταιρίες του χώρου προσφέρει χιλιάδες συσκευές εικόνας, ήχου, οικιακού εξοπλισμού, gadgets, τηλεφωνίας, κλιματισμού-θέρμανσης κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τμήμα Οικοδομικών και Ξυλείας

Η βάση για κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο. Οικοδομικά Υλικά, Σίδερα, Αλουμίνια, Ξυλεία, Πάνελ, Θερμοπρόσοψη κ.α. στην κορυφαία ποιότητα και σε ασυναγώνιστες τιμές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τμήμα Χρωμάτων

Όλες οι μεγάλες εταιρίες, προσφέρουν μια πληθώρα επιλογών σε χρώματα βερνίκια και μονωτικά, για να επιλέγει ο πελάτης τους καλύτερους συνδυασμούς για το χώρο του.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τμήμα Εργαλείων και Υδραυλικών Υλικών

Το Α και το Ω όλων των δραστηριοτήτων είναι τα εργαλεία. Στο τµήµα αυτό θα βρει κανείς τα πάντα για όλες τις οικιακές και επαγγελματικές εργασίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τμήμα Πλακιδίων και Ειδών Υγιεινής

Ένα από τα πιο ενημερωμένα τμήματα της εταιρίας, σε συνεργασία µε τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ιταλίας και της Ισπανίας. Εκατοντάδες προτάσεις για κάλυψη κάθε επιφάνειας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τμήμα Φωτισμού και Ηλεκτρολογικών

Προτάσεις αισθητικής και οικονομίας για όλους τους χώρους µε άμεση υποστήριξη. Το τµήµα ηλεκτρολογικών και φωτισμού σχεδιάζει και υλοποιεί οικιακά και επαγγελματικά projects.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ