Πολυκατάστημα Καπαρέλης

Κάμπος Γαϊτανίου, Ζάκυνθος

Το πολυκατάστημα της εταιρείας Καπαρέλης ΕΠΕ στο Γαϊτάνι Ζακύνθου, αποτελείται από διάφορα τμήματα-καταστήματα που στο σύνολό τους καλύπτουν κάθε σύγχρονη οικιακή και επαγγελματική ανάγκη. Στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο που μαζί με τις αποθήκες και το πάρκινγκ, ξεπερνά τα 18.000 τετραγωνικά μέτρα.

Τμήμα ηλεκτρικών συσκευών

Η Καπαρέλης ΕΠΕ συνεργάζεται με όλες τις κορυφαίες εταιρείες ηλεκτρικών προϊόντων, παρέχοντας στους πελάτες της μια ευρεία γκάμα συσκευών εικόνας και ήχου, λευκών συσκευών, gadgets, συσκευών τηλεφωνίας, κλιματισμού και θέρμανσης, μαζί με αμέτρητες προτάσεις οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Τμήμα ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού

Το τμήμα ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου, όπως Hager, ABB, Philips, OSRAM, Creli, Nexans, Γαλής, Viokef κ.α. καλύπτοντας κάθε ηλεκτρολογική ανάγκη, από την καλωδίωση έως τον οικιακό και επαγγελματικό φωτισμό. Το τμήμα παρέχει προτάσεις υψηλής αισθητικής και οικονομίας για όλους τους χώρους, με άμεση υποστήριξη και απόλυτη τεχνογνωσία.

Τμήμα κλιματισμού και θέρμανσης

Εκατοντάδες προτάσεις κλιματισμού και θέρμανσης από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού, για οποιοδήποτε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο, με εξαιρετικά χαμηλές τιμές και συνεχή τεχνική υποστήριξη.

Τμήμα πλακιδίων

Ένα από τα πιο ενημερωμένα τμήματα του πολυκαταστήματος, σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ιταλίας και της Ισπανίας. Εκατοντάδες προτάσεις για κάλυψη κάθε επιφάνειας, με μοντέρνο ή κλασικό ύφος.

Τμήμα ειδών υγιεινής

Μεγάλη ποικιλία προτάσεων υψηλής ποιότητας και αισθητικής, για την κατασκευή ή την ανακαίνιση οποιουδήποτε οικιακού και επαγγελματικού μπάνιου, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Τμήμα εργαλείων

Η μεγαλύτερη γκάμα εργαλείων για όλες τις εργασίες που λύνουν τα χέρια σας. Από το πιο απλό ως και το πιο εξειδικευμένο εργαλείο, οικιακής ή επαγγελματικής χρήσης, από εταιρείες όπως Bosh, DeVault, Makita, Stanley κ.α.

Τμήμα δομικών υλικών

Η βάση για κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο. Οικοδομικά υλικά, σίδερα, αλουμίνια και ξυλεία υψηλών προδιαγραφών σε ασυναγώνιστες τιμές. Το τμήμα συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες όπως Alumil, ΣΙΔΜΑ, Knauff, ΤΙΤΑΝ, PANELCO.

Τμήμα υδραυλικών

Οτιδήποτε αφορά τον ιδιώτη και τον επαγγελματία στο χώρο των υδραυλικών σε υλικά, αξεσουάρ και ανταλλακτικά, είναι διαθέσιμο στο τμήμα υδραυλικών του πολυκαταστήματος, από τους ειδικευμένους τεχνικούς που εργάζονται σε αυτό.

Τμήμα μονωτικών και χρωμάτων

Όλες οι μεγάλες εταιρείες μονωτικών και χρωμάτων, όπως Βιβεχρωμ, Χρωτεχ, Βιτεξ, Durostick και Isomat, παρέχουν μια πληθώρα επίλογων σε χρώματα, βερνίκια και μονωτικά, για να επιλέξετε τα πλέον κατάλληλα για τον χώρο σας.

Τμήμα επίπλων βεράντας και κήπου

Έπιπλα βεράντας και κήπου, μοντέρνας ή κλασικής αισθητικής, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, υψηλή ποιότητα και ασύγκριτες τιμές, για τον επαγγελματικό χώρο, το σπίτι ή το εξοχικό σας.